Snart kommer det årliga orange kuvertet från Pensionsmyndigheten och kanske känner du dig inte riktigt säker på om du kommer förstå det?

Tjejkväll med tema pension i Malmö - powered by Feminvest och Mangold

DATE
2020-02-27
LOCATION
Auditoriet, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö
TIME
0:00
-
0:00

Pension kan kännas som ett klurigt och avlägset ämne, men ju mer man kan om det så förstår man också varför det är så viktigt att få det rätt från början. Kan du påverka din pension? Ja, så klart! Den här kvällen går vi igenom på vilka olika sätt tillsammans med Mangold Fondkommission hos Minc i centrala Malmö.

Du är varmt välkommen från klockan 17.00 för något att äta och dricka. Vi drar igång med en introduktion om pension klockan 17.30 följt av Mangolds pensionsexpert Susanne Farme som presenterar Mangolds pensionserbjudande och går igenom hur du, både som privatperson och entreprenör, kan tänka och göra med pensionen. Eventet beräknas sluta runt 19.30.

Då eventet har begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Om Mangold: Mangold – entreprenörens bästa finansiella partner

Mangold Fondkommission erbjuder finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Bolaget har, sedan det grundades för 20 år sedan, gått från att vara den lilla uppstickaren i branschen till att idag vara en av Sveriges ledande aktörer inom flera tjänsteområden, nischad mot entreprenörer. Som finansiell partner är Mangold ett stöd för bolagens utveckling, och bidrar därmed till nya innovationer, värden och arbetstillfällen i Sverige.

This seminar will be held in Swedish

What are you waiting for?

Bring your ideas to success

Explore our programs