VD-assistent

Inspirerade av framgångarna med vår nuvarande VD-assistent söker vi ytterligare en VD-assistent.

Du är driven och ambitiös som ser förmånen med att få arbeta nära grundarna i ett globalt e-handelsföretag med fokus på fortsatt utlandsexpansion. Du kommer att jobba med kundtjänst, nyhetsbrev, driva olika affärsprojekt med mera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sociala medier såsom Instagram och Facebook då marknadsföring via dessa kanaler är en viktig del av ditt arbete. Du bör vara nyfiken och öppen för den bredd av arbetsuppgifter som krävs för att driva ett företag. På köpet får du en betald utbildning i entreprenörskap.


Vi söker dig som har minst 1-2 år kvar på dina studier och kan tänka dig att jobba 5-10 timmar per vecka. Placering är normalt sett på kontoret i Malmö (5 minuters promenad från centralstationen) men under rådande pandemi kommer du att jobba mest hemifrån. När du växt in i din roll och skapat förtroende finns det möjlighet till flexibilitet med varifrån du jobbar även när pandemin avtagit. Det är en fördel ju fler av de språk Solentro finns på som du behärskar. Du har förmodligen studiemeriter som är bättre än genomsnittet och intressanta erfarenheter utanför studierna.

Troligen läser du idag Industriell ekonomi eller på ekonomprogrammet men det är inget krav. Du har passion för affärer, försäljning, marknadsföring och ekonomi.

Solentro grundades 2008 av bröderna Hampus & Tobias Schildfat. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor.
Idag är Solentro ett globalt företag när det gäller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro bokskapartjänst finns både på webben och för mobilen. Solentro finns för närvarande på tio språk och har kunder i över 30 länder. Vår vision är att vara världens bästa plats för att göra egna böcker. Läs mer här.

Skicka ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet till: info@solentro.com
Har du frågor angående tjänsten kontakta Tobias Schildfat på 040-78 300. När vi hittat rätt person tillsätter vi tjänsten och kommer överens om en passande tidpunkt att börja.

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →