Sales/Account Manager Intern

Om Visslan

Visslan är ett snabbväxande early-stage och impact-drivet SaaS-startup som erbjuder en nytänkande visselblåsningstjänst för företag. Vår lösning är det enklaste och förmodligen mest konstadseffektiva sättet för företag att följa den nya visselblåsningslagstiftningen.

Hos Visslan får du möjligheten att bli del av ett passionerat team som strävar efter att förändra sättet vi ser på visselblåsare. Visslan består av ett litet team som är baserade i Västra Hamnen i Malmö.

Om dig

Vi söker dig som vill vara en del av ett snabbväxande startup där saker och ting går fort och varje dag har nya utmaningar. Hos oss får du ta stort ansvar, vara med och forma vår verksamhet och bidra till att skapa positiv samhällsförändring.

Du är är nyfiken och vågar testa nya saker. För att trivas hos oss bör du vara en person som ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Du är även ansvarsfull, målfokuserad med ett inre driv. I ditt sätt att arbeta är du strukturerad och effektiv. Vidare är det viktigt att du har en positiv och professionell inställning till både kunder och kollegor.

Du kan arbeta minst 60% men helst ser vi att du kan arbeta heltid. Du kan både arbeta från lokaler i Västra Hamnen men även remote ibland.

Du kan kommunicera effektivt på svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet inom sälj är meriterande. Oavsett har du en ambition om att bli en bättre säljare samt på ett effektivt sätt värna om kundrelationer.

Om tjänsten

Rollen kommer att innebära ett tätt samarbete med vårt grundarteam som fungerar som en stöttande funktion i det dagliga arbetet. Du kommer främst att hjälpa till att skapa intresse för vår produkt och identifiera nya kunder, men också få utveckla säljargument som är anpassade efter kund. Vidare kommer du att arbeta systematiskt med säljarbetet och få vara en stor del i säljprocessen.

Som Account Manager/Sales Intern kommer du vara en stor del av säljprocessen, från första samtal, genom demo och förhandling till avslut.

Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att praktikperioden är obetald, men vi kan garantera nödvändig handledning som ger dig nyttiga erfarenheter och meriter inför kommande arbetsliv. Tjänsten är minst 3 månader med möjlighet till förlängning. Efter perioden kan du komma att bli erbjuden fast anställning.

Krav

  • Du kan arbeta minst 60%, helst heltid.
  • Du kan arbeta från lokaler i Västra Hamnen, samt remote ibland.
  • Du kan kommunicera effektivt på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Du har erfarenhet inom sälj och/eller en ambition om att bli en bättre säljare samt på ett effektivt sätt värna om kundrelationer.


Ansökan

Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till daniel@visslan.se. Inkludera även hur mycket du kan arbeta.

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →