Infrasight Labs

Junior backend-utvecklare

Tycker du, precis som oss, att det är viktigt att ha kul på jobbet, att ha ett utvecklande jobb där du kan växa och bli ännu bättre på det du gör? Då finns det stora chanser för att du kommer trivas hos oss!

InfraSight Labs är ett mjukvarubolag som utvecklar, säljer och levererar vår egen produkt, vScope, från ax till limpa! Eftersom det är vi som står för hela kedjan har vi alltid haft en stark vilja av att göra ett bra jobb och att göra kunden riktigt nöjd i alla led.

Nu söker vi nya härliga kollegor till vårt backend team. Vi söker dig som som älskar java, gillar kluriga utmaningar och som tycker om att djupdyka i sitt arbete. Som backend-utvecklare hos oss arbetar du nära kärnan i vår produkt. Du kommer att utveckla integrationer mot kända tillverkares API:er, kartlägga informationen i vår egenutvecklade (graf-)databasmodell och visualisera datan i vScopes gränssnitt. Ditt team kommer bestå av både frontend- och backend-utvecklare för att på så sätt säkerställa att kundens krav blir mötta. I ett litet, men växande, bolag kommer du snabbt komma in i gänget och du blir en viktig del av vidareutvecklingen av vScope.

IMG_0428.jpg


Vem söker vi...

Vi är ett litet, men växande företag och söker nu dig som är redo för nya utmaningar. Antingen har du precis avslutat dina studier och är redo att äntligen ge dig in i arbetslivet eller så har du prövat dina färdigheter hos en arbetsgivare och söker dig nu vidare till nästa utmaning. Oavsett bakgrund är ska du ha mycket goda kunskaper inom java. Har du även erfarenhet av verktyg som git och jira är det en stor fördel precis som om du har erfarenhet av maven, jenkins och API:er. Även om java kommer vara ditt huvudspråk är det även meriterande att ha kunskap om integrationer och andra utvecklingsspråk.

Det är ett krav att:

  • Ha relevant examen från universitet eller högskola
  • Ha mycket goda kunskaper inom java
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift


Vi är ett härligt team med trevliga och kompetenta kollegor som har kul på kontoret. Vi är engagerade och stolta över vår produkt och vår leverans. Vi har massor av roliga kunder, och förhoppningsvis många fler framöver. Hos oss får du garanterat en rolig och spännande utmaning!

Tjänsterna kommer tillsättas löpande, men med förväntad start 1 september.

Tycker du jobbet verkar intressant? Då ser jag fram emot att läsa din ansökan 😃

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →