Infrasight Labs

Frontend-utvecklare

Vi fortsätter att växa och söker nu ännu en kollega till vårt utvecklingsteam. Nu söker vi dig som är utvecklare inom frontend och är redo att ta nästa steg och följa med på vår resa!

Vår produkt vScope är världsledande inom inventering och kartläggning av IT-infrastruktur. Vårt mål är att hjälpa IT-avdelningar att effektivisera processer och manuella rutiner så att de kan fokusera på att leverera bättre tjänster till verksamheten. Idag förlitar sig de flesta företag på script, tekniska verktyg och IT-tekniker för att få fram viktig information om IT-miljön. vScope ersätter hela denna kedja med en gemensam plattform där information är uppdaterad, mer detaljerad och framförallt tillgänglig för de som behöver den.

Din roll på InfraSight Labs

Som utvecklare inom frontend arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom flera olika områden. vScope består av tre delar, Inventering, Tjänstemappning och Billing, och du är med och utvecklar inom dessa delar. Du ingår i ett cross-funktionellt-team där du i nära samarbete med dina kollegor säkerställer att rätt saker levereras vid rätt tid. Hos oss får du stor frihet att driva igenom förändringar och ta egna initiativ. Det betyder att du är snabbt igång och bidrar till funktionalitet som förändrar användarupplevelsen i vScope. Som utvecklare på InfraSight Labs arbetar du naturlig nära kund och får alltid höra feedback och glada tillrop från våra kunder när nyheterna vi utvecklat presenteras. Du blir en viktig kugge i uppbyggnaden av vår produkt, vårt team och vår kultur.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ambition, passion och ett starkt driv! Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom utveckling. Antingen kommer du direkt från skolan och har haft ett extrajobb inom utveckling under tiden eller så har du hunnit vara ute och jobba några år och är redo för nya utmaningar.

Du drivs, precis som vi, av viljan att bygga något större och bättre än vad som gjordes igår och därför strävar du alltid efter att lära dig mer på jobbet. Som utvecklare älskar du just utveckling och har gärna spännande hobby-projekt igång på fritiden. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, men är också beredda att göra vad som krävs för att nå våra uppsatta mål även om det krävs det där lilla extra ibland. Vi hoppas att även du har denna inställning. I ett tillväxtbolag är det viktigt att kunna förstå helheten och därför är du inte rädd för att ibland få arbeta lite utanför sina givna ramar.

Värdefulla erfarenheter för rollen är:

  • mycket goda kunskaper inom ReactJS
  • goda kunskaper inom JavaScript eller TypeScript
  • erfarenhet av GIT
  • att ha god vana av att dokumentera ditt arbete

Det är meriterande med erfarenhet av API:er, andra utvecklingsspråk och agila processer.

Det är ett krav att du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska då du kommer arbeta mot både svenska och utländska kunder.


Tycker du att fontend-utveckling, vScope och InfraSight Labs låter intressant? Tveka inte utan sök! Urval och intervjuer kommer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För rätt person finns det stora möjligheter till en framgångsrik karriär där du blir en nyckelperson i vår tillväxtresa.

Vi ser fram emot att läsa sin ansökan!

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →