Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager till CIRK-L Workwear!


Vill du vara med och bygga en startup till ett internationellt varumärke?


Vi på CIRK-L workwear siktar på att utmana, och i grunden förändra, marknaden för arbetskläder inom bygg och industri. Med innovativa och modulära produkter, ett cirkulärt hållbarhetsfokus och en digital direktförsäljningsmodell ska CIRK-L omdefiniera en traditionell och linjär bransch, som stått still alldeles för länge. Fram till nu.


Vi söker dig som vill vara med och driva förändring och som har erfarenhet av att bygga varumärke och driva försäljning i digitala kanaler.


Om rollen

CIRK-L är i uppstartsfas och som Digital Marketing Manager hos oss kommer du vara med och bygga upp mycket från grunden. Det kommer ställa höga krav på både strategiskt tänkande och operativt genomförande, samtidigt som det innebär stor flexibilitet och kreativ frihet att skapa ett modernt och innovativt varumärke.


Du kommer vara vår första anställd inom digital marknadsföring och det är därför extremt viktigt att du har bred och djup kunskap inom marknadsföring generellt, samt att du är en vass kommunikatör som kan det operativa hantverket inom digital marknadsföring. Samtidigt har vi som bolag höga tillväxtambitioner och vi kommer därför inom snar framtid anställa fler personer där du kommer ha en central roll i att bygga vår marknadsorganisation.


Om dig


Vi söker dig som är en driven, kreativ och initiativrik entreprenör som vill vara med och bygga upp något stort från grunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har ca. 3-5 års erfarenhet av operativt arbete med digital marknadsföring inom e-handel.

Du är datadriven, analytisk och har god kommersiell förståelse som du kan översätta till en struktur med relevanta KPI:er och mål, samt förmåga att självständigt initiera och driva aktiviteter för att nå dina mål.


Du är en vass kommunikatör med goda kunskaper inom Adobe Creative Suite, samt med fördel ett intresse och kompetens inom foto och film. Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.


Du erbjuds


Du kommer få vara med på en spännande resa där vi ska bygga upp ett innovativt och hållbart varumärke från grunden. Du ansluter till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare, och vi erbjuder en entreprenöriell och dynamisk arbetsmiljö då vi har kontor på inkubatorn Minc i Malmö.


Tjänsten är på heltid med placeringsort i Malmö, tillsättning enligt överenskommelse.
Ersättning består av fast månadslön och för rätt kandidat finns även möjlighet att ta del av framtida incitaments/optionsprogram.

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →