Infrasight Labs

Customer Success / Support

InfraSight Labs är SaaS-bolaget bakom vScope, en mjukvara för IT dokumentation, sk “IT Asset Management”. Vi är ett litet bolag som sitter i Malmö, men vi jobbar dagligen med kunder från hela Sverige och faktiskt hela världen! InfraSight Labs är en helhetsleverantör. Vi utvecklar, säljer och levererar vScope. Eftersom det är vi som står för hela kedjan har vi alltid haft en stark vilja av att göra ett bra jobb och att göra kunden riktigt nöjd i alla led. Det har vi lyckats bra med och det är till stor del tack vare vårt arbete med Customer Success och Customer Support. Vi har idag hundratals nöjda och lojala B2B-kunder, tusentals användare, och vi får höga betyg när det gäller vår support och vårt bemötande.

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt leveransteam i rollen som Customer Support. I den här rollen interagerar du med många olika personer dagligen, som exempelvis kunder, försäljningsteamet och vårt utvecklingsteam. I ett litet bolag får du snabbt ta dig an många olika uppgifter, men den här rollen har framförallt två huvudansvar; installation och support.

IMG_0452(1).jpg

Mer om rollen:

Installation av vScope hos nya kunder är både en rolig och viktig uppgift. Under försäljningsprocessen kommer du kunden nära och blir ett viktigt stöd till försäljningen. Det handlar om att ge kunden en så bra och trevlig första kontakt med oss som bolag, samtidigt som vår produkt ska bli installerad och konfigurerad på bästa sätt.

I support-delen av rollen ansvarar du för att ta det första bemötandet när det dyker upp supportärenden (“first line”) från våra existerande kunder. Förhoppningen är att du i egenskap av att vara vår produktexpert ska kunna lösa många av frågorna direkt tillsammans med kunden, men du fungerar också som en vidarekontakt till vår utvecklingsavdelning när så behövs. Med tiden ska du kunna bli en “Product Champion”, dvs den person som kan våra produkter och lösningar bäst från kundens perspektiv och på sikt kommer du även kunna hålla enklare workshops och presentationer med nya eller befintliga kunder.

När man har mycket kundkontakt är det naturligt att man lär känna våra kunder väl och att man får ta del av värdefull feedback. Du kommer förmodligen, med tiden, att se potentiella förbättringsmöjligheter i produkten eftersom du dagligen arbetar i den. På så sätt kommer du kunna bidra med förslag på förbättringar och nya funktioner i vScope i din kontakt med produktledning och utvecklingsavdelning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är i början av din karriär och nu söker nya spännande utmaningar. För att trivas i denna roll måste du gilla kommunikation och kundkontakt. Ditt viktigaste verktyg är din attityd. Du måste ha en positiv inställning och en förmåga att snabbt kunna hantera olika situationer som kan uppstå i kontakten med kunden. Det viktigaste är inte alltid att lösa alla problem tekniskt, utan att få kunden att känna sig omhändertagen. Som person ser vi att du är utåtriktad med god förmåga att bygga relationer. Du är serviceinriktad och sätter kunden i centrum och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du är intresserad av affärer och av att utvecklas i en säljdriven organisation.

Det händer att vi har fysiska kundmöten, men framförallt använder vi oss av videokonferens, mail eller telefon. Det är inte ovanligt att man hanterar många ärenden samtidigt. Därför måste du ha en förmåga att själv kunna strukturera din arbetsdag och dina uppgifter.

På InfraSight Labs värdesätter vi teamwork och vi samarbetar mycket tillsammans under devisen “winning as a team”. Med detta sagt är det viktigt att du själv har ett eget driv och blir självgående kring dina ansvarsområden.

Det är ett krav att:
  • Ha examen från eftergymnasial utbildning
  • Kunna uttrycka dig på svenska och engelska
  • Kunskap och intresse av IT/teknik
Det är mycket meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från arbete i en IT-organisation, support eller en tekniknära roll och är därigenom är bekant med de utmaningar våra kunder kan brottas med
  • Tekniskt förståelse med erfarenhet av exempelvis VMware, Hyper-V, Windows, Linux, SQL, Oracle, Veeam, Active Directory, Office 365, Azure eller Amazon Web Services
  • Erfarenhet av att hålla presentationer/workshops
  • Erfarenhet från annan bran inom Customer Success


Slutligen vill vi säga att vi är ett härligt team med trevliga och kompetenta kollegor. Vi är engagerade och stolta över vår produkt och vår leverans. Vi har massor av roliga kunder, och förhoppningsvis många fler framöver. Hos oss får du garanterat en rolig och spännande utmaning!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten planeras att tillsättas så fort vi hittar rätt person.


Tycker du jobbet verkar intressant? Då ser jag fram emot att läsa din ansökan.

Check out other openings

No items found.
What are you waiting for?

Do you want to join?

Apply to program →